maanantai 9. joulukuuta 2013

New Zealand by car part 1



Eevi, uskollinen ystävämme.

Black swan.





Leppislaatikko!

Neiti suomikesäheinä.

I didn't get in but I'm still happy.

Jokapäiväinen leipämme.

Tää ei kyllä oo tyypillistä mua?

Yöpaikan maisemat.

Bird garden.

Kaikki sanoo, että Uuden-Seelannin eteläsaari on kauniimpi kuin pohjoinen. Sen täytyy sitten olla jotain todella ainutlaatuista, kun täällä pohjoisessa on näin upeaa.
Kahden likan pikkuautoseikkailu on ollut kyllä hauskaa! Kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan, varsinkaan jos suunnitelmia ei ole, mutta kaikesta selvitään. Neljä ensimmäistä päivää satoi, mikä saattoi toisaalta olla ihan kivakin juttu - eipähän ollut niin kuuma ajella. Nollabudjettikin antoi omat haasteensa matkaan, mutta onnistuttiin silti löytämään ihan ilmaisia hot pooleja (ja nauttimaan niistä vesisateessa) ja kohtuuhintaisia hot springs-uimaloitakin. Maisemien katselu on myös ihan ilmaista.

Ihan joka tienmutkaan ei voinut pysähtyä kuvailemaan kaikista aah- ja ooh- huudahduksista huolimatta. Vihreää laaksoa ja kukkulaa, suomimetsiä, lumivuorta, pieniä vesiputouksia ja yksi koskikin, peltoa, merta, eläimiä joka paikassa (myös kuolleena tiellä). Joka saaren osa on oma uusi ihmeellinen maailmansa. Käykää vaikka itse katsomassa.

Ensi kerralla lisää kuvia kahdesta viimeisestä (aurinkoisesta) päivästä. Kia ora!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti