tiistai 28. toukokuuta 2013

What's on today

So. I went all the way to the city to do some grocery shopping, already packed my stuff at the self check-out and everything, just to realise I have no money with me. So what was the lesson? Whine a little to your housemates. They might appear very helpful.


Linnea was visiting on the weekend. Fun relaxing time! Trying out some different cafés, shopping, eating sushi after long time and so on.

By Linnea

And I found my shoes then.



By Linnea
How true it is that new shoes or training clothes suddenly brings your motivation high up. And they felt good to run with!

maanantai 20. toukokuuta 2013

Kesäikävä

Kun täällä talvi puskee päälle ja sisällä viltin alla hytisen, väkistenki vähän puskee koti-ikävä. Koska siellä kotona on jo melko kesä ja lämmin. Vaikkei oiskaan lämmin ni aina ois kuitenki se kotileivinuuni joka lämmittää jäätyneet luuytimetki.
Muttako nyt se kesä siellä on myöskin pöllimässä melkeen kaikki mun suomitutut täältä pois. Ni onko tuo nyt ihan reilua.

Viime keväänä tähän aikaan olin valmistelemassa Raumalta lähtöä takas kotiin juhlimaan ylppäreitä. Minä silloin tuntuu jo melkeen ihan eri tyypiltä kuin minä nyt, aika paljon on vuodessa ehtiny tapahtua. Silloinen minä vähän jännitti Helsinkiin muuttoa ja vielä enemmän jotai Ausseihin lähtöä, meinas lykätäkki sitä pari kertaa. Ja täällä sitä nyt ollaan.
Ja tällä hetkellä ootan vain että selviäisin hengissä tästä talvesta.

Kylmistä illoista ja jäätävistä aamuista huolimatta menee kuitenki hyvin. Eihän voi mennä kovin kauheen huonosti jos aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja oot ulkona nauttimassa siitä ilosten lasten kanssa! Viime viikon flunssaki meni toivottavasti menojaan, huomenna ois tarkotus salille päästä...
Ja kohta pitäs päättää et millon tulla pois täältä. Huh.

PS. Kiitos Riikalle kuvasta.

lauantai 4. toukokuuta 2013

Biitsipäivä

Vähän huvitti aamulla ajatus että tässä ollaan biitsille menossa, kun tallustelin villapaidassani ja pitkissä housuissa bussipysäkille aamukuuden kylmyydessä. Aamukuudelta piti lähteä liikkeelle, että pääsi perille North Stradbroke Islandille just hyvään aikaan eli aamukymmeneltä.
Sitä ihanaa vihreetä metsää teiden varrella! Huikeeta päästä välillä pois täältä kaupungista jonneki ihan oikeeseen luontoon. Käytiin vähän kävelemässä Point Lookoutilla, meren tyrskyjä ja aikaansaannoksia ihailemassa. Ja sitten biitsille!
Kirja ja mp ja kortit ja kaikki normaali biitsiajanviete jäi mukavasti laukunpohjalle, tämä tyttö nukku ihan oikeesti melkeen koko ajan siinä kauniissa auringonpaisteessa ja ihanassa pienessä tuulenvireessä! Se uni, niinku biitsiunilla on tapana, jätti tietenki omat pienet muistonsa tonne selkäpuolelle...
Biitsin jälkeen lähettiin ettimään ruokapaikkaa ja löydettiinki yks melko kaunis ja nätti kahvilaravintola. Omistajamies, rento aussi, säikäytti meitä vähän huijaamalla et kuvaaminen on kielletty ja että se ottaa meiltä kameran pois, kun vähän innostuttiin enemmän räpsimään :) Sitten se kumminki kiltisti kerto et delfiinit on tulossa jonku ajan päästä, niin että saatiin sitten kaiken päälle vielä nähdä luonnondelfiinejä ihan läheltä!
Päivän viimesessä lautassa takas mainlandille ei ollu liikaa porukkaa, ja me hullut suomalaiset oltiinki melkeen ainoita jotka makaili penkeillä pääkannella tiirailemassa tähtitaivasta kylmästä tuulesta huolimatta. Siinä makaillessa päätin, että kun kerta Grand Canyonillaki, ni kyllä mun täälläki pitää joku yö nukkua taivasalla kunhan kesä taas tulee ja tarkenee. Sitä odotellessa!
Mahtava päivä takana, eikä siihen loppujen lopuksi liikaa vaadittu! Rakastan myös huomisaamua, pariin viikkoon ensimmäinen aamu ettei tarvi laittaa herätyskelloa soimaan.