maanantai 19. elokuuta 2013

Rainbow Beach & Frazer Island






















Takana huikea viikonloppu! 2 yötä sateenkaarirannalla tähtitaivaan alla, yksi saarella sademetsän siimeksessä. Camping-elämää, heräilyä auringonnousuun, jonotusta saarelle, nelivetoista ajamista rannalla ja sisämaan hiekkakärrypoluilla, UPEITA maisemia, uimista, lisää ajelua, takaisin mantereelle, kuutamoinen hiekkadyynitour, and so on.

Frazer Island on myös tunnettu monista dingoistaan, niimpä mekään ei otettu kuvaa siinä ainoasta joka nähtiin koska oltiin varmoja että nähdään niitä lisää. Mutta kilpikonnia nähtiin useita, ja kissakaloja, ja lokkeja. Ja mainitsemisen arvoista oli myös se, että camping-alueella keskellä ei mitään sai dollarin lisämaksusta lämpimän suihkun! Voitte kuvitella että oltiin ilosia tyttöjä :)

lauantai 3. elokuuta 2013

Good feeling

Kevättä ilmassa, sano ainaki mun nokka ja kurkku aamupäiväisellä lenkillä. Mut mitä sitte vaikka vähän tukkoon meneeki! Aurinko paistaa edelleenki pilvettömältä taivaalta, kevyt lämmin tuulenvire puhaltelee, täydellinen päivä vähän urheilla ja nauttia ulkoilmasta! Mä niin tykkään tästä meidän terassista, vaikka satunnaisesti täytyyki jakaa se kämppisten ja kissakaverin kanssa.

7 kuukautta aurinkoenergiaa takana! Mihin tää aika kiitää. Ja kuukauden päästä minä oon jo vanha..hehe. Ja hox kaikille ihanille ihmisille, joita johdin taannoisella facebook-päivitykselläni harhaan: ei, en oo tulossa vielä syyskuussa kotiin. Kuviot vaan muuten todennäköisesti muuttuu syyskuulla, aika näyttää! Mutta niin, kyllä se 12kk reissun päällä ehtii täyttyä ennen kuin jälleen kutsuu mua Kuusamo. :)

Life is good! Työntekoki on mukavan rentoa, kun aina joutohetkinä muistaa pistäytyä naapurin papan luona teellä tai lounaalla ja juttutuokiolla. Pappa aina kertoo minulle, että sitten kun hankin poikakaverin, sillä täytyy olla rahaa niin ettei minun tarvitse huolehtia (syy, miksei hän itse ollut koskaan naimisissa = rahanpuute). Mutta kuule, minä elän 2000-luvulla ja tulen about maailman tasa-arvoisimmasta maasta, älä sinä pappa minusta huoli!

Ihan vaan joskus (joka ikinen viikonloppu) toivon että asuisin meren äärellä niin kuin vaikka Linnea. Kun biitsille on vähintään tunnin matka, lähtemisessä on oma vaivansa eikä sitä niin usein sitten viitsi tehdä. Ja onhan tässä kaupunkielämässä omat hyvät puolensa - kai? Mutta odottakaahan kun kesä tulee! Sitten kyllä asun biitsillä viikonloput, olkoon vaikka citybeach sillontällön. Biitsi kun biitsi, right? Kai mussa nyt jotain väriä pitää olla ennen kuin täältä takasi vääntäydyn.

Ps sitten kun asun täällä vakituisesti, hommaan kyllä koiran. Hyvä tekosyy viettää mahd. paljon aikaa ulkona! Lisäks pitää todennäköisesti muut vähemmän tervetulleet eläintarhan asukit kauempana.

Onneksi vain visiitillä.



<3 2010="" br="" canyon="" grand="">