torstai 25. heinäkuuta 2013

Last weekend








Last weekend was made of:

* meeting a new friend
* exploring the Botanic Gardens
* coffee at Brew
* shopping and walking around

This week has gone fast too! Lots of work, laughing, chilling, some new books via new library card (finally). And, exciting for me, I might be able to get a new job and I finally got my last flights home. The end of the year is getting to shape out too :)

torstai 18. heinäkuuta 2013

Fresh greetings from home


Kuva silloin kun oli vielä lämmin.

Tämä päivä alkoi heti hymyillen, kun sain siskolta mukavaa viestiä. Lapsetkin oli niin ihania koko aamun että aloin jo miettimään, miten ikinä raskin lähteä pois. Ja kuitenkin, toisina hetkinä taas tuntuu etten malta odottaa kokeilla jotain muuta...:)

Päivä oli muutenkin kaunis! (Enimmäkseen.) Vaihteeksi mukava olla töissä "koko" päivä, kun edelliset pari päivää oli niin lyhyitä, ihan nautin kiireettömästi siivota rauhallista taloa ja pitää ihan kiva breikki ennen takaisin töihin menoa (=tunti puistossa istumista).

Mutta mikä varsinaisesti made my day oli suomivieras. Sen verran harvaksi on käyny nuo suomivieraat näin keskellä talvea että ihan kahvit piti keittää tapauksen kunniaksi! Miten mukavaa rupatella jonkun kanssa niin että pystyy pistämään omat ajatuksensa sanoiksi ihan omalla kielellä, ilman sen suurempaa vaivannäköä.

Mikä mainio päivä! Ja huomenna on taas yks työviikko takana, nopeaa ne menee.